neděle 31. července 2011

Den 1

Ahoj všem přátelům našeho tábora a hlavně rodičům,

Budeme vás tady stejně jako loni pravidelně informovat o dění na táboře. Dnes jste předali své ratolesti a ani jsme neviděli tolik obav v očích dětí z odloučení od rodičů, ale spíše starostlivé rodiče. Nemusíte mít strach o děti je dobře postaráno. Děkujeme pražským rodičům za doprovod na nádraží, cesta probíhala v pořádku, zpívalo se a dokonce se hrál i fotbal, samozřejmě jen slovní. A tak jsme se na táboře v plném počtu sešli a podle přání se nastěhovali do stanů.

„Dnes zazněla slavná věta, začíná se pracovat na stvoření světa.“ Jak už jedna z prvních vět filmu, který jsme dětem na úvod pustili napovídá, čeká nás hodně práce - dneškem počínaje. Večerní nástup byl plný andílků (tímto chválíme rodiče za skvěle provedenou práci ohledně andílkovských křidýlek), také instruktoři a vedoucí se konečně ukázali v pravé kráse jako čertiska, a když jsme u stvoření světa, nesměl chybět ani Bůh v podobě naší programové vedoucí Alči.

Názvy oddílů: Bohové , JAHAMAKADAK ToKa, Satani, 10 zrozených

Teď už jen ZDAR první táborové noci. J

Vaše KaKačka, SeKačka, KrKačka, FrKačka, HouKačka, FláKačka,Skákačka

Blogové zpravodajství budou podávat vždy vedoucí, kteří budou mít službu. Dnes se toho dobrovolně ujala Kačka, jak jste již poznali J . Všechny zdraví Darina

Žádné komentáře:

Okomentovat