neděle 28. července 2013

1.den

Dobrý večer z letního tábora posílá Darina. Vezmu to dneska  zkrátka, protože vysoké teploty vykonaly na mé únavě své.
Sotva jste nás opustili, spustily se první slzičky, které jsme zažehnali…pokračování příště. Potom jsme hned vyrazili k rybníku se zchladit. Přiznávám, že voda nic moc, ale účel to splnilo. Zároveň se oddíly seznámily a vymyslely si své názvy. Takže ze žlutého oddílu jsou Infekční žloutenky, z oranžových vznikla Komunita rychle létajících mrožů, červení vymysleli Red devils, modří si budou říkat Vodní trolové, a zelení slyší na Míšina hovádka.
Po svačině náhle vypukla panika, táborem se prohnala skupina lidí i zvířat, hlásajících konec světa a apokalypsu. Předali nám tajné šifrovací písmo a také prozradili, kde se nachází konec potrubní pošty. V něm jsme hned našli kapsli se zašifrovanou zprávou.
„Vážení přátelé, ocitli jste se na konci světa. Vy to tak zatím nevnímáte, protože jde o sled zdánlivě nesouvisejících katastof. Ale pokud se nerozhodnete bojovat a situaci zvrátit teď, naše Země, tak jak ji znáte bude zničena.
My jsme skupina vědců, umělců, řemeslníků a bláznů – jak nám říkají nejčastěji. Dostali jsme se k materiálům, které nám mohou pomoci svět zachránit. Jsme ukryti v různých částech světa  a pokoušíme se najít následovníky, protože jen tak lze zabránit apokalypse. Všechna znamení nyní ukazují na Vás. Luna v Beranu a Uran a Saturn v opozici nepřipouštějí mýlku.
Pokud se rozhodnete nám pomoci zkrotit jednotlivé živly, které svět řídí a ovládají, vytvořte vyrovnané skupiny a čekejte na další instrukce.
Jste nadějí Světa….
Za Společnost Imanuel Har Chevron
Pak už nás zasytil výborný buřtguláš a prožili jsme si první opravdový táborový nástup.
Teď už se pilně chystáme na zítřek a pomalu odpadáváme do hajan.

Dobrou noc.

Žádné komentáře:

Okomentovat