neděle 4. srpna 2019

Dnešní cestování po Řecku se vydařilo. Naštěstí zatím po deštivých dnech přicházejí dny plné sluníčka. Chvílemi to bylo vážně jako na řecké pláži. Celé dopoledne tedy probíhala táborová olympiáda - skoky do dálky, vrh koulí, kopání na bránu a ostatní disciplíny. Všichni bojovali jako o život, ale vítězství mohl urvat jen jeden (teda vlastně 3 - každý ve své kategorii).
Odpoledne jsme zase museli rozdělat olympijský oheň a co nejdéle ho udržet. Ale mělo to samozřejmě zádrhel, použít pouze nasbíraný materiál do malé krabičky.
Ve volném čase se, světe div se, opět hrála vybíjená. Zapojili se i vedoucí. Kdo nechtěl, mohl si zahrát i velkou živou dámu.
Po večeři a nástupu jsme ještě stihli odehrát náš dluh - noční hru z cestování po USA - útok na prezidenta. Protože prezidentem byli ti nejmenší z týmu, tak nám ti malí prezidenti usínali doslova pod rukama. Co se dá dělat, noční hra se prostě musí hrát v noci. Všichni své prezidenty ochránili a blaženě a rychle znaveni usnuli.
PS: a tady tak voní Karlova příprava na zítřejší svíčkovou, že se možná rozpíjí pod kapajícími slinami i písmenka v počítači...

Žádné komentáře:

Okomentovat