neděle 7. srpna 2022

Osmá noc východová

 Hvězdnatý večer všem, co čekáte na zprávy od nás. Dnes možná více než jindy, protože dnes probíhal den bez mobilů. Tak se omlouvám, že jste někteří marně čekali na zprávy. 

Náš den začínal brzy - budíček byl ve 3,30, snídaně, sbalení věcí a ve 4,30 se odcházelo z tábora. Šlo o úsek celotáborové hry - soutěž kmenů, komu bude déle hořet vyrobená pochodeň. Třešničkou na dortu pak bylo počkat si na kopci na východ slunce.

Po návratu jsme ještě zalezli do postýlek a budíček číslo 2 a druhá snídaně byla v 9,30. Do oběda jsme si zahráli pár her - hutututu, fotbálek, pingpong.

A dnes tedy oběd, který je opravdu nad všechno bodování...babička neměla šanci, protože Karel ke svíčkové nasadil ještě karlovarský knedlík.

Po poledním klidu nám přijeli policisté ukázat služební vozidlo dopravní policie, neváhali jsme a vyzkoušeli sirénu i pouta a obušek.

Odpoledne jsme odehráli úkolový úsek celotáborové hry - poznat věci po hmatu, potraviny po chuti, zatlouct hřebík, přeříznout poleno, znalosti z první pomoci...

Pod noční oblohou zakončilo dlouhý den letní kino a někteří usínají pod širým nebem.

Žádné komentáře:

Okomentovat