úterý 8. srpna 2017

Dobré ránko celému netáborovému světu z prosluněného tábora po nočním deštíku. Včerejší den byl plný her, ale také neočekávaných překvapení. Ráno to začalo blouděním po Začarovaném lese, ještě se zraněným Bomburem na ramenou. Výpravy měly za úkol v určeném úseku přepravit jednoho člena, aniž by se dotkl země a přitom najít všech 12 svých ztracených předmětů. Nikdo ale nepočítal s tím, že jeden z dospělých členů výpravy netušíc, co se hraje za hru, cestou ke kadibudkám "ztracené" předměty posbírá a odnese do ztrát a nálezů :D. Umíte si představit, že se zapomíná úplně cokoliv a kdekoliv, když "uklízeče" vůbec nepřekvapilo, že někdo zapomněl mikinu na stromě???
Po poledním klidu jsme vybalili táborové dílničky a dodělávali, co jsme nestihli v neděli. Mezitím odcházely jednotlivé výpravy trpaslíků odehrát ještě další etapu celotáborové hry - musely projít naslepo šachovnicí a postupně odhalovat správnou cestu až k Arcikamu.
Poslední body tím byly rozdány - dnes nás čeká finálový souboj - zvítězit může každá výprava!
Večer po nástupu ještě proběhl úklid ve stanech, protože v nich se teda odehrávají "velké" věci, dokonce byl i letecký den.

Žádné komentáře:

Okomentovat