úterý 30. července 2019

Dobrý večer všem našim sledovatelům,
dnes jsme hned po ránu vyfotili jednotlivé expedice. Tak se těšte! Dnešní službu měly Snickersky z Černobylu :) a jejich vedoucí Hynek letos odmaturoval v oboru kytarář a chystá se to zkusit příští rok na konzervatoři. Všichni ho však můžete potkat na koncertech ACDC Czech Revival. Instruktorkou mu je k ruce Barča, která se letos chystá na zdravku. Dopoledne proběhlo s výběrovými aktivitami - někdo hrál vybíjenou, někdo pletl náramky nebo vytvářel magnetky.
Odpoledne nás čekalo improvizované safari, děti pochodem přešly do Batelova a cestou měly za úkol nalézt, vyfotit a pojmenovat zvířata. Hru ozvláštnil pěkný slejvák, takže se ukázalo, že pláštěnky v povinné výbavě nejsou zbytečné. Ale ti malí borci to přesto dokázali upochodovat i nazpět. Klobouk dolů.
Při návratu už na nás čekali hasiči s ukázkou své techniky. Takže usušení, převlečení jsme to shlédli a těšili se na večeři. Po takovém výkonu přišly šunkofleky k chuti.
A jestli si myslíte, že cestovatelé už v tuhle chvíli upadli únavou do postelí, tak se mýlíte. Na jejich požadavek se konala ještě krátká diskotéka.
Teď už mažeme do postýlek i my. Dobrou!

Žádné komentáře:

Okomentovat