úterý 10. srpna 2021

Noc čtvrtá - hrdinská

Dobrý večer z adrenalinem zaplněného tábora.

Dopoledne proběhlo s hrami - hrála se vybíjená, stolní hry, pingpong, střílelo se lukem, hrály karty - každý si našel to své. Takřka v pravé poledne vpadla do tábora kontrola z hygieny (v pořádku) a děti vzorně vyklidily pole - v lese při té příležitosti stavěly super domečky.

Díky kontrole jsme nabrali skluz v denním programu, ale i tak se vše vydařilo. Další etapou z celotáborové hry bylo pátrání po nejmladším členovi týmu, který byl "unesen". A když ho konečně našli, bylo to u skály, kde již čekali lezečtí instruktoři. Každý si pak mohl vyzkoušet slaňování. Bylo báječné sledovat tu chvíli, kdy obří strach byl překonán a oni se dotýkali země se slovy : "easy!" Do tábora se vraceli všichni plní endorfinů a odeznívání adrenalinu.


4 komentáře:

  1. Tak to úplně vidím Áďu… Podělanej až za ušima, křečovitě se drží lana, ale jakmile je dole, tak to je EASY!!! 😂😂

    OdpovědětVymazat
  2. Vau klobouk dolů. To já bych teda s mou fobií z výšek nedala. Ale koukala jsem se na fotky a Šárka s Matym vypadají že to s přehledem dali. To asi ani jeden po mě nebudou. Jo holt něco zdědili po tatínkovi.😁

    OdpovědětVymazat
  3. Pecka! Zatím to vypadá, že si každý den užíváte a každý den se to stupňuje. Začínám jim trochu závidět… co budou dělat dnes? Tandemové seskoky z letadla? :) Danikovi se to očividně líbí!

    OdpovědětVymazat