neděle 8. srpna 2021

Noc druhá - plačtivá

 Večer kropený slžičkami stesků posílám z jinak spokojeného tábora.

Celý den nás střídavě kropily kapky deště, ráno bez rozcvičky - vždyť je neděle, tedy prozářily aspoň rohlíky s nutelou k snídani. Během dopoledne si všichni připravili šablony na savení triček. Na tomto místě bych chtěla poděkovat rodičovské podpoře, která během dopoledne prohnala sušičky s obarvenými tričky. Myslím, že svíčkovou, kterou jsme měli k obědu nám můžete jedině závidět. Po poledním klidu vyšel nový díl komiksu, který nás uvedl do první etapové hry. Úkolem bylo projít trasu s otázkami, kdy v případě špatné odpovědi se trasa znatelně prodloužila. Pro začátek Vám prozradím, že dnes vyhráli modří. Vede je Kuba s Barčou - v týmu jsou Peťa Chrastil, Rozka Meegan, Peťa Grégr, Tessa Pleier, Tom Formánek, Tomík Cagášek, Bella Majerová, Daník Koreš, Samko Stretavský a Anička Šudřichová.

Po hře jsme batikovali savem trička a doufám, že zítra už nám počasí dovolí je usušit.

Na večerním nástupu proběhla také Minuta slávy - týmy obdržely 10 úkolů, které budou postupně plnit a pokud to dokážou, posílí svůj tým o jeden bodovací kámen. Při hlasování pak jednoznačně zvítězila diskotéka před pouštěním filmu. Zároveň nás však zasypaly slzičky stýskáčků, které jsme se pokusili rozehnat - psali jsme pohledy, probrali jsme při škrábání brambor, co mají rády, pustili k počítači na pohádku, aby se rozehnaly chmury.

Uvidíme, co nám přinese zítřejší den.

PS: prosím, napište nám taky něco, rádi si to na nástupu přečteme!

1 komentář:

  1. Každý den se tu dívám, jak se mají ty moji dva Rošťáci. Je vidět, že se nenudi a hoooodne si to užívají. Zdravím at vydrží počasí.

    OdpovědětVymazat