pondělí 1. srpna 2016

Pondělí



Dobrý večer všem doma po informacích toužícím, ráno nás dnes přivítalo s nadějí dobrého počasí. Dopoledne děti vyrazily se svými rody po okolí, jejich úkolem bylo připravit na večer program k táboráku – natoči, nebo připravit a večer přehrát „klip“ na libovolnou píseň. K obědu byl výborný kuřízek – oběda už se jako prvního jídla na táboře dotkli i zatvrzelí nejedlíci. Hurá! Odpoledne nás druhý úsek celotáborové hry zavedl za jahodový vrch – a tvořili jsme výrobky z keramiky – hrnky, kachle, sochy se vylouply z pod šikovných ručiček. Večer u táboráku proběhla LDT show – s premiérou nových klipů. Už teď se těšte na jejich ukázky.
Vedoucí dne dnes byli Janina a Hynek.
Janina studuje střední veterinární školu. Na tábor s námi jezdí od malička, až nám vyrostla k vedoucování. Propadla punku, protože  PUNKS NOT DEAD, VOLOVÉ!!! Letos mám dost pocit, že už ji potkává rozum. J
Hynek je také náš táborový odchovanec. Ačkoli už nám odrostl, tak letos s radostí přijal pozvání na posilu našeho týmu. Studuje Střední uměleckoprůmyslovou školu hudebních nástrojů - uměleckořemeslná výroba hudebních nástrojů, obor kytarář. Ve volném čase skutečně válí s ACDC czech revival jako kytarista Hyngus.
Dnes jsem už nasázela nějaké fotky!

1 komentář: