úterý 2. srpna 2016

Úterý



2.8.
Nazdárek z unaveného tábora, dopoledne vypadalo sluníčkově a hned po snídani jsme se pustili do savení triček. Už se moc těším, až trička uschnou a my se vám předvedeme v plné parádě. Také v průběhu dopoledne došlo k odbahnění dětí, které to až dosud minulo.  Po obědě nás čekal další úsek celotáborové hry – příběh nás vyslal prozkoumat nová loviště. Nemuseli jsme se však doopravdy utkat se sousedním kmenem. Úkolem bylo vyfotit se s předměty z daného seznamu v nedalekém Batelově. Takže pěšky do Batelova, vyfotit se s nočníkem, fotbalovým míčem či hasičskou hadicí. Po krátkém zastavení v obchodě zase došlápnout zpět do tábora. Výborné špagety přišly k chuti. Večer za odměnu byl film. Škoda, že se zatáhlo a tak jsme si netroufli udělat letní kino pod širým nebem.
Patrik je sice vyučený kuchař číšník, ale zběhl do jihlavského lightingu. Je to náš odchovanec a už s námi něco pamatuje. Baví ho chytat ryby.
Áďa je z Prahy, je to Hynkovo dvojče. Vyrostla nám a tak už nám taky vede oddíl. Hynek je tady se mnou a nemůže si vzpomenout, jakou školu Áďa studuje – takže prý snad Střední škola administrativy EU. Prý z ní bude „řešič“ mezinárodních vztahů. Hynek říká, že jejím koníčkem je chodit do školy a po škole jít pracovat do KFC a přijít večer a jít ráno do školy. No nejspíš si to ráno s Áďou ujasním.

1 komentář: