čtvrtek 1. srpna 2013

4.den

Zdravíme rodiče, tetičky, strýčky, sourozence a všechny čtenáře blogu.
Přinášíme zpravodajství ze 4. táborového dne. Služební oddíl Red Devils zahájil den rozcvičkou s každou botou jinou. Měli jste vidět tu přehlídku. S plnými bříšky jsme vyrazili za kamarády do nedalekého tábora „Jericho“. Přivítali nás pořádným Ahoooj.  Přátelské fotbalové utkání jsme našemu týmu fotbalistů trošku zkomplikovali. Kvůli vyrovnání sil jsme kluky přivázali do dvojic šátkem. A věřte nebo ne, i tak stihli vyhrát. Jsou to šikulové. Druhý zápas si odehráli menší kluci. Snažili se, seč mohli, ale líp než remízou to neskončilo. Nepozornost táborníků „Jericho“ nám hrála do karet. Neznámí lumpové z našeho tábora ukradli vlajku. Výkupným byla oslavná píseň na náš tábor. A jak nám to natřeli? Sami se podívejte.

Kamarád taky rád
Kamarádku na lehátku
V Lovětíně ve stanu
Já si na tě přivstanu

Zabalím tě do deky
Udělám ti cucfleky
Za tu vlajku ještě jeden
Poleju tě horkým medem

Až vás příště pozveme
Policii přizveme
Ač jste dali více gólů
Morálně jste klesli dolů

Naši hodní kuchaři nám přivezli výtečný oběd „riziko“. A konečně jsme se mohli vydat na cestu zpět. Někteří z nás měli chuť na delší procházku přes Batelov, kde jsme nakoupili další sladkosti. Unavení jsme se doploužili do tábora a doufali v pořádný oddech, ale nebylo nám přáno. Po oddílech jsme se vydali do lesa sbírat smůlu na výrobu loučí. A vězte, že nám bylo přáno. Donesli jsme si jí požehnaně.
Po týmech jsme se střídali u ohýnku a pokoušeli se přijít na tu nejlepší techniku, jak udělat úžasnou louč, která vydrží hořet snad věčnost. Tak uvidíme, jak jsme si vedli.
Po celém dni děti ulehly do postýlek a usínaly s mnoho zážitky

Za celý tábor se loučí Tom a Danča.

PS: každý den netrpělivě čekáme na vaše reakce, komentáře a pozdravy, které rádi předáme na nástupu.

2 komentáře:

  1. Ahoj všichni,moc vás zdravíme.Těšíme se,až se v neděli uvidíme.Doma uzavíráme sázka,jestli Peťa s Ráďou budou mít trička,v kterých přijeli na tábor.:o)Mějte se moc hezky,z fotek je vidět,že si to užíváte.Klukům posíláme pusy.Taťka a mamka Špringerovi

    OdpovědětVymazat
  2. Zdravíme celou táborovou smečku včetně vedoucích a hlavně Vašíka Joklovýho !!! A také šéfmistra kuchaře Buráka ( alias zoubkovou vílu ):-D

    Ať Vám přeje počasí
    ať každý žízeň uhasí
    dobrou vodou z hrnečku
    je moc dobrá... panečku !

    ať nikdo z Vás nebrečí
    vždyť jste tam všichni v bezpečí,
    máte prýma vededoucí
    však Lovětín je žádoucí... !! :-)

    Tak nedělejte blboviny,
    ať tam za rok není někdo jiný,
    ať jste tam zase parta celá,
    ta přece dobrý tábor dělá.

    Mějte se pěkně ;-) Joklovi

    OdpovědětVymazat