pondělí 5. srpna 2013

8.den

Posíláme pozdravy všem čtenářům našeho blogu.
Dnešní návštěvní den byl veden pod správou služebního oddílu Infekční žloutenky. Protože je neděle, měli jsme lehce změkčený režim. Vstávalo se o půl hodiny déle a rozcvičky byli naši táborníci také zproštěni. Dopřálo si ji jen pár vybraných jedinců.
V celotáborové vlajkové hře soutěžící použili nejen své rychlé nohy, ale i hlavinky, neboť pravidla byla velmi spletitá a taktika a pletichy některých týmů byly velmi vynalézavé.
Po obědě se všichni věnovali dopilovávání svých divadelních kusů a těšení se na rodiče. Ti odpoledne opravdu přijeli a potěšili mimo dětských dušiček i veškeré přítomné chuťové buňky a žaludky množstvím dovezených buchet, bábovek, závinů, koblížků a dalších dobrot. Za to byli odměněni shlédnutím originálních pohádek v ještě originálnějším pojetí svých potomků.
Po odjezdu rodičů kuchaři vyzvali táborníky k zápasu v hadrbalu. Táborníci výzvu s nadšením přijali a postavili velmi sebevědomé mužstvo. Řady burácejících fanoušků také měli hustší než my. Nic z toho však nezabránilo tomu, aby nebyli nekompromisně rozdrcení. Tým vedoucích zvítězil 3:0 na sety. Nutno ovšem přiznat, že se při tom nemálo zapotil.

Den byl zakončen rozjásanou diskotékou.

Žádné komentáře:

Okomentovat