sobota 3. srpna 2013

5.den


Mnoho pozdravů všem blogovým voyerům, protože dny jsou čím dál kratší a my jsme v tradičním táborovém skluzu, dozvíte se teprve dnes naše velké zážitky pátého dne. A že to začalo fakt krutě. Ten den ráno totiž potrubní pošta přinesla tuto informaci.
SOS SOS SOS
Apokalypsa se i přes vasi nespornou snahu blizi V zemich vychodniho sveta dnes nevyslo slunce svitani bylo ukonceno pouze zesvetlanim obzoru ale slunce se jiz neobjevilo japonsko zachvatila panika take mongolsti pastevci se strachem hledi k vychodu ruske zeme mobilizuji armadu
Je nezbytne zkrotit zivel ohne a znovu zazehnout slunce
Vytvorte pochodne a odeberte se k vychodu
predtim se vsak poradne pripravte k evakuaci pro pripad ze se vam ukol nezdari
Prosim nezklamte naší v duveru vsechny nedeje spolecnosti se upiraji na vas
Hodne stesti
Snad pochopíte, jestliže Vám prozradím, že ono „ráno“ jste vy na hodinkách měli 3,00. Velitelský čas však oznamoval 8 hodin, takže nezbylo, než vstát, dát si rozcvičku, snídani, vyčistit zuby, připravit se na evakuaci, zapálit pochodně a vyrazit k východu. Ten zážitek vycházejícího slunce je nepopsatelný a stál za všechny útrapy. Hodně z nás vidělo východ slunce určitě poprvé.
Po návratu do tábora si dospělý tým naivně myslel, že děti budou potřebovat dospat. Chyba lávky! Většina dětí shlédla 2 filmy, zatímco jsme my nabrali síly. Odpoledne jsme se trochu zmáchali při vodních hrách, které jako vždy skončily totálním sléváním všech a všeho.
Pak jsme se vrhli na výrobu enkaustických obrázků, vlasatých travňáků, mýdel a ozdůbek z fima a papírových misek. Večer nás také poprvé navštívila zoubková víla, která předala dáreček Rozárce.

Doufám, že další dny už slunce vyjde jako obvykle. Mnoho táborových pozdravů posílá Darina.

1 komentář:

  1. Zdravím všechny, východ slunce jsem zažila, musel to být úžasný zážitek pro všechny. Amálku pozdravuje mamka, taťka a všechny kočičky. Doufám, že to proběhne bez slz, neboť pohled, který jsme dostali, byl dost drtivý. Přeji hodně zdaru při plnění úkolů a těším se zítra na viděnou. Regina

    OdpovědětVymazat