úterý 6. srpna 2013

10.den

Zdravím, posíláme už v přepočtu desátý pozdrav a přinášíme další zpravodajství.
Dnešní den nám začal rozcvičku s hrnečkem v ruce. Snažili jsme se zjistit kolik dětí stačilo během pár dní ztratit hrneček, a jedna rybka se chytila. Na otázku „z čeho tedy pije?“ přišla odpověď „vždy si někoho půjčím, a je mi jedno koho“. K snídani se nám dneska podával pokrm s názvem „Něco z vánoc“ Napadá Vás co to je? Kdyby ne, tak já vám to prozradím. K snídani byla vánočka. Všichni se olizovali až za ušima. Následovala celotáborová hra. Úkolem bylo splnit deset různých úkolu, které byly na čas. Například: projít  trasu pozadu pomocí zrcátka, naházet míčky do nádoby, poslepu roztřídit předměty, hledání bonbónu ústy v talířích mouky a nebo hledání kamene v nádobách plných různých slizů. Po náročných úkolech nás k obědu odměnila vynikající svíčková. Některé děti si šly i několikrát přidat. Musíme naše kuchaře velmi pochválit.
Když skončil polední klid, naše cesta vedla k rybníku. Při návratu zpět do tábora na nás čekala návštěva. Návštěva se dvěma borderkoliemi nám přijela ukázat, jaké všechny povely a cviky dokážou jejich mazlíčci. Pesani a jejich páníčci sklidili za jejich výkon veliký potlesk. 
Večer se pak děti vrhly na vaření. Jejich kulinářské kousky, pak ohodnotili naši kuchaři. Když se děti nasytili svými kulinářskými díly, a poseděli si u ohýnku, byl už pozdní večer, a tak se šlo spát.
Dnešní den nám sám připravil bojovou hru. Bylo zjištěno, že někteří členové tábora mají nevítané obyvatele hlavy. Ano, objevili se nám tu vešky. Ale ničeho se nebojte. Nakoupili jsme hned přípravky na odvšivení a napadené hlavy jsme odvšivili. Ostatní myjeme v tea tree oil.

Za vedoucovský kolektiv se loučí Tom.

1 komentář:

  1. Ahoj tady vas kolega z Rakouska. Ctu si vase celodenni prozitky a to mi tady zveda naladu. Jsem rad, ze si ma prvni zprava nasla cestu klikatymi internetovimy cestami az k vam do tabora. Moc se mi s vamy libylo a doufam ze pristi rok budu stale vitan. Pokud by to bylo mozne rad bych se zucastnil i vic nez jenom jako navstevnik. Preju vam at vas posledni den je plny krasnych zazitku a zdraveho soupereni v celotaborove hre. ( slava vitezum ces porazenym ) Ale vsichni jsou vytezove protoze tento tabor je podle meho nazoru perfektni at uz zkusenymi vedocimy, zajimavimy hramy a sikovnymy instruktory a skvelimy kuchari. Timto se s vami loucim a doufam ze se zase nekdy uvidime. Vas pritel od Tyny.

    OdpovědětVymazat