pátek 7. srpna 2015

Dobrý večer, dnes konečně zase třeba stihnu napsat blog aktuálně. Máme za sebou celodenní výlet. Dobře vím, že teď už se tábor překulí, než bys řekl švec a my se budeme chystat domů. Ráno jsme si trochu přivstali, abychom byli včas připraveni odejít na autobus. Ten nás odvezl do Telče, kde byly postupně pro skupinky připraveny - návštěva Panského dvora - nově otevřené centrum volnočasových aktivit s horolezeckou stěnou, expozicí, hernou, prohlídka Zámecké galerie - výstava her a stavebnic, včetně hracího koutku a také vytoužený rozchod, aby děti mohly konečně rozfofrovat Vámi přidělené korunky.
Cestou zpět z Telče nás ještě v Řídelovském lomu čekala ukázka potápění. Potapěč Míra byl vážně boží. Zodpověděl všechny položené dotazy, takže Matulovi už vědí, v jaké hloubce v Chorvatsku budou chobotnice, a jestli jsou nebezpečné.
Když jsme dorazili do tábora, čekala nás výborná večeře - kuře na paprice s knedlíkem. Ještě teď se olizujeme za ušima. Na uspání proběhlo promítání zatím nafocených fotek, to aby děti věděli, co všechno už na ně víte. Mají pořád ještě některé Vaše ratolesti stejné tričko, jako když odjížděli?
Dobrou noc přeji. Zítra budou fotky....

1 komentář:

  1. Ahoj táborníci,
    koukáme jak si to pořádně užíváte a závidíme. Ale díky podrobné fotodokumentaci máme pocit, že nejsme tak daleko. A taky vidíme, že Maxík konečně vyměnil tričko :):) jinak jste všichni borci co nemají závratě :):).
    Tak užívejte, my se budem těšit na další zprávy a fotečky :)
    Zdraví Matulka a spol

    OdpovědětVymazat