čtvrtek 9. srpna 2012

Den 11


Dobré poledne posledního dne, přináším zpravodajství z našeho včerejšího dne.  Budíček s rozcvičkou byl s ponožkou na ruce-měla být čistá, ale ne všem se to zdařilo. Rozcvičku vedla Týna, byla hrozně měkká na můj vkus. Po snídani vyrazily oddíly natočit reklamy či upoutávky na táborové činnosti. Všichni si vedli výborně, jak budete snad moci časem vidět někde na webu. Ti, co zrovna neměli k dispozici kameru, hráli hry. Nevěřili byste, kolik dětí se doslova rvalo o možnost dostat do pusy citron, aby jeden z nich mohl hádat, kdo z kruhu ho doopravdy má. Taky jsme trochu natrénovali lhaní. Tři z nás vyprávěli stejnou historku, ale jen jednomu  se stala. Ostatní pak měli tipnout, komu příběh patří. Někteří byli tak přesvědčiví, že jim uvěřili, že na praxi chodili v sukni a kalhotkách s žábou, přestože jsou mužského pohlaví.
K obědu se kuchaři zase vytáhli, protože nasmažili spoustu lívanců. A po poledním odpočinku už nastaly ty pravé oslavy. Na plac přijela slavnostní bílá limuzína, ze které vystoupily moderátorské hvězdy večera – Týna a Tom. Ti pak postupně nechali vystoupit z limuzíny opravdu každého účastníka tábora a užít si chvilku slávy na rudém koberci. Nejlepší tým pak samozřejmě získal vytoužené Oskary!
Ze slavnostního předávání Oskarů se pak odpoledne přehouplo do tiché vánoční pohody. Rybí řízky a bramborový salát zavoněli táborem a všichni už se těšili pod stromeček. Slavnostní přípitek zahájil večeři a konečně došlo i na dárečky. Ježíšek se vytáhl, přinesl všem hrnečky, kšiltovky a hitem jednoznačně bylo kazoo, které rozbzučelo celé okolí na dobrou hodinku jako včelí úl.
Večer už tradičně zakončila diskotéková afterparty se vším co k tomu patří. Jako překvapení večera a nádherný závěr celého filmování proběhl překrásný ohňostroj. Zase jsme usínali unaveni a zmoženi všemi zážitky celého dne.

Žádné komentáře:

Okomentovat