čtvrtek 2. srpna 2012

Den 5


Čus, bus, autobus.
Dnešní den jsme vstávali o něco dříve než jindy. Již o půl osmé jsme byli na nohou, jelikož náš čekal celodenní výlet. Rozcvičovat se dnes šla i Dája. Po rozcvičce jsme si dali k snídani párky, sbalili věci, vzali si svačinu, vydali se k autobusu a vyrazili na cestu. Trasa výletu nás dovedla do Slavonic. Našim prvním cílem bylo Slavonické podzemí. Někteří z nás se báli, že to nezvládnou. Ale nenechali se zahanbit. Všichni jsme to zvládli. Někteří se slzičkou v oku. Za odměnu jsme dostali zmrzlinu. A že jsme si ji zasloužili! Zamávali jsme Slavonicím z věže. Odměnou nám byl krásný výhled na okolí a nejmenší vstupenka v republice. A mohli jsme vyrazit do Muzea samorostů. Celý den pražilo slunko. To, abychom si uvědomili, jak milý je nám náš tábor u lesa. Do muzea jsme přišli naprosto splavení. Po krátkém odpočinku jsme po skupinkách vyrazili na prohlídku. Příroda nám nadělila opravdové skvosty. Pár „Adam a Eva“, prsa, která byla viděna i ve filmu a mnoho dalších neuvěřitelných tvarů.
Do Slavonic bychom se už nedobelhali. Autobus byl, jako kočár pro princeznu, přistaven hned u východu. Děti si v autobuse na 10 minut zdřímly a byly fit. S námi to bylo horší. Přijeli jsme unavení a plní zážitků. Děti vesele pobíhaly po táboře a my, posilněni kávou, vymýšleli další hry.
Kapky potu jsme šli spláchnout k rybníku.
K večeři nám naši milovaní kuchaři připravili báječné kuře na paprice. Talíře se vracely tak čisté, že jsme je skoro ani nemuseli mýt.
Po večeři jsme se vyfintili na diskotéku. Prťouskové tančili jako o život. Bylo náročné celé to dovádění rozpustit. Ale povedlo se. Do stanů jsme ulehli příjemně unavení a plní dojmů.
Za celý filmový štáb se loučí Tom.

Žádné komentáře:

Okomentovat