neděle 5. srpna 2012

Den 8


Nazdárek, opět Vám přinášíme žhavé zpravodajství.
Dnešní den nám začal docela v poklidu. Ráno zpívali ptáčci a svítilo sluníčko. Dnes jsme vstávali až v devět hodin, a to proto, že jsme šli včera pozdě spát kvůli noční hře. Rozcvičku jsme dnešní den vypustili. Udělali jsme si pouze ranní nástup, kde jsme si všichni společně učesali vlasy. Jelikož odpoledne se blížily návštěvy, tak aby nám to slušelo. K snídani jsme měli zaječí bobky. Původní verze byla, že si je půjdeme posbírat do lesa. Letos je však nějaká bobková neúroda, tak jsme se museli spokojit s čokoládovými kuličkami v mléce.
Po snídani jsme se vrhli na úklid tábora a stanů, aby se rodiče nevyděsili. Po úklidu jsme šli pro děti připravovat hry s vodou. Při nošení vody, jsme začali za Martinkou blbnout a začali jsme po sobě cákat. Postupně se přidávali další, až se nakonec políval celý tábor. Vodní hrátky se postupně z tábora přesunuly k rybníku. Po vodních hrátkách byl oběd. Netrvalo dlouho a začali se sjíždět první návštěvy. Pro návštěvy jsme připravili ukázku dílniček, které jsme už jednou měli. Vystoupily instruktorka Týny a komparzistka Janča Fuxová, které nám zatančily orientální tanec s křídly ISIS. Děvčata za vystoupení sklidila velký aplaus.  Návštěvy dovezly spoustu buchet, bábovek a dalších vynikajících věcí. A za to jim děkujeme. A nebojte se, že jsme si je nechaly pro sebe. Sice jsme to měly v plánu, ale nakonec jsme to dali dětem jako svačinu, a všichni si náramně pošmákli. Postupem času odjely návštěvy, až tu zůstal zase jenom filmový štáb. Den utekl docela rychle a byl čas ne večeři. Po nástupu si komparz vyloudil DISKO TRISKO. Večer všichni zalehli do postele a byli rádi, že šli spát. Dnešní sluneční den byl velmi náročný.
A tak dobrou noc. Mějte se hezky, a zítra se zase těšte na další zpravodajství. S pozdravem Tom

1 komentář:

  1. ....ahojky všichni.....jako pečlivá *babi7* pravidelně kontroluju a sleduju,jak pokračujete v tažení za OSKAREM...a upřímně - jste dobří :))))),od toho nejstaršího,až po toho nejmladšího....doufám,že vám *bouřková víla* při svém včerejším tanečku nenamočila kaťata a nezůstaly vám vykulené oči až do dnešního oběda...závidím vám-fakt,že jo :))))))-to nejhezčí vás čeká...jéééé-vánoce na táboře.....tak pa pa pa.....babi7+děda7.....

    OdpovědětVymazat