čtvrtek 4. srpna 2011

Ahoj rodičovstvo, prarodičovstvo, tetičkovsko apod.,

Zdravím z naprosto unaveného tábora (mluvím však pouze za tu dospělejší část). Dnešní ráno nás probudilo o půl osmé slunečným dnem, jako stvořeným k celodennímu výletu. Budíček s dobrou náladou a levou rukou nahoře vystřídal předchozí – Budíček s ponožkami na obou rukou, budíček s holínkami a budíček s hrnečkem v ruce. Původní luxusní časový náskok se pomalu scvrkával, takže jsme k autobusu u cesty přišli na poslední chvíli jako obvykle.

S nadšením jsme dorazili do ZOO Jihlava a u Lanového parku „PraLez“ jsme se rozdělili do skupinek, v kterých jsme si postupně užívali dětské hřiště, lanový park a prohlídku ZOO. Poměrně se štěstím si odvahu na lanových překážkách mohli vyzkoušet všichni jen těsně předtím, než „konkurenční“ Bůh otočil nahoře lavor s vodou. Takže došlo k ověření uposlechnutí ranního povelu: „Do batohu dát pláštěnku!“, a můžete sami hádat s jakým úspěchem J Když se počasí trochu umoudřilo, tak jsme prohlídku zdárně dokončili. Už při odjezdu do tábora většinu vedoucích přepadal spánek, ale první věta od dětí v táboře zněla: „ půjčíte nám pálky na ping pong?“ Takže Vás začínám podezřívat z nedovoleného dopingu, který mají zřejmě schovaný v kufru.

Po vydatné výborné večeři se odstartovala první diskotéka, na kterou nás umlouvají od prvního večera. Zdá se mi, že ty slzy následující po ploužácích přišly letos nějak brzy.

Také se rozšířila móda milostné korespondence, která čile putuje mezi stany dětí a našich krásných vedoucích.

Dnešní zpravodajství bych ráda zakončila hlubokou poklonou nad odvahou dětí v lanovém centru.

Vzhůru vstříc dalšímu „utváření světa“, zítra nás čekají rostliny. Zdraví Darina

Žádné komentáře:

Okomentovat