pátek 12. srpna 2011

DÍKY!!!

Tak jsme se rozloučili...někteří radostně a někteří se slzičkou v oku. Všem vedoucím se ulevilo, že jsme to nakonec letos zase zvládli a mně spadl obrovský balvan ze srdce, že jsme zase všichni v pořádku doma-všude dobře doma nejlíp.
Tentokrát mi připadl úkol veskrze příjemný. Chci poděkovat všem, kteří jakkoli pomohli tábor zorganizovat, finančně zajistit, zásobovat. V prvé řadě patří velké díky sponzorům - místní organizaci KSČM, Zednictví Petr Šíša, manželům Strejcovým, Jardovi Matýskovi a ELMA Batelov. Další díky patří těm, kteří nabídli dobré ceny při zásobování, půjčili nezbytné pomůcky nebo věnovali dárky - Vývoj Třešť, ZŠ Třešť, Jednota Třešť, Hračky a sport Hana Richterová, DAPEX Luboš Pokorný, tiskárna Třešť, Kraj Vysočina, Flop Batelov, Láďa Háva-restaurace U Formánků, Zelenina Šprinclová, Pekařství David Dolní Cerekev a firma Rejoice Batelov.
A nakonec, ale rozhodně ne nejméně, chci poděkovat celému "mému" týmu vedoucích a ostatních pracovníků, protože všechno si člověk sám prostě neudělá - takže díky Jano, Luboši, Honzo, Alčo, Míšo, Michale, Terko, kaKamile, Marťo, Dančo, Smoky, Kakačko a Tome (děláte to dobře). A velké díky Karlovi, protože mi pomohl překonat všechny překážky, průšvihy a zádrhele svým nezdolným optimismem a přesvědčením, že to prostě zvládnu.
Závěrem připomínám - dejte mi vědět, jestliže Vám domů dorazí balonková pošta, kterou jsme s dětmi vypustili a sledujte na blogu, jak jsou na tom ostatní. Až se v zaplněném průjezdu doma dopracuji k bedně s obsahem Ztráty a nálezy, vše nafotím a přidám za táborové fotografie, tak se také ozývejte, jestliže své věci v něčem poznáte :)
Všechny zdravím a myslím, že ne naposled, protože už jsem si na ta večerní shrnutí dne nějak zvykla. Darina

Žádné komentáře:

Okomentovat