středa 10. srpna 2011

Den 11

Hoj boj loj,
čas utekl jako voda a nás dostihl poslední celý táborový den. Zahájili jsme budíčkem s kartáčkem v puse (ne všechny jsme již měli možnost skutečně vidět). Došlo také na vyhodnocení táborové olympiády, takže se nafasovala první várka diplomů. Potom už došlo k přípravám na táborové Vánoce, chvílemi to vypadalo, že podle venkovní teploty není vyloučeno, že i zasněží . Po neuvěřitelně dobrém obědě – svíčkovou nám můžete závidět, vypukl závěrečný souboj o vítězství v celotáborové hře. Písky času, které jsme celý tábor získávali jako odměnu za vykonané úseky hry, nám odměřily dobu na splnění 6 úkolů. Týmy se umístily po lítém boji v pořadí – Satani, Jahamakdak toka, Bohové a 10 zrozených.
Potom už vypukly ty pravé Vánoce- Karel s Honzou servírovali nefalšované rybí řízky s bramborovým salátem jako od maminky, zpívaly se koledy a pod stromečkem jsme všichni našli nějaký ten dáreček- takže je jasné, že jsme zase tak moc nezlobili . A nakonec jsme den zakončili již tradiční poslední diskotékou.
Teď je před námi již jen poslední společná táborová noc…snad tu kanadu přežijeme ve zdraví…
Dobrou noc přeje Darina

1 komentář:

  1. ...KONEČNĚ SLUNÍČKO-ŽEBY BOŽÍ ÚSMĚV NA ROZLOUČENOU??...JASNĚ,ŽE JO!!!!!..A K TOMU ZASLOUŽENÁ POCHVALA,NEZMĚŘITELNÁ SLOVY ANI PENĚZI VŠEM TĚM,CO (JEN S NADŠENÍM A LÁSKOU !!!!VE SVÉM VLASTNÍM VOLNU)PŘEBRALI VLÁDU NAD TVOŘENÍM ŽIVOTA POZEMSKÉHO...ALE I POCHVALA A MOOC HEZKÉ VZPOMÍNKY PRO VŠECHNY TY ANDÍLKY(S DŮŠIČKOU HAJZLÍKŮ ĎÁBELSKÝCH)............VŠEM ZODPOVĚDNÝM ZA TĚCH 12DNŮ(A MĚSÍCŮ PŘÍPRAV) TVRDÉ PRÁCE(BEZ NÁROKU NA MZDU)-POKLONU,PODĚKOVÁNÍ A NAKONEC I PŘÁNÍ DOBRÉHO ZÚČTOVÁNÍ TÉ NEJHLAVNĚJŠÍ Z HLAVNÍCH,DÁJE ALE I KARLOVI....PŘEJE S ÚCTOU I OBDIVEM........BABI7...ŠŤASTNOU CESTU DOMŮ VŠEEEEM...12:49HOD-11.8.2011..BATELOV

    OdpovědětVymazat