středa 3. srpna 2011

Den 4

Ahoj vášniví Vážení čtenáři

Jahamakdak ToKa je dnešní služební oddíl, který podléhá velení instruktora Toma a vedoucí KaKačky. Do tohoto tvrdého týmu patří : Janča Puberta Fuxová, Adam Prycl, Hynek Tříška, Adam Stehlík, Martin Svatý Cyrner, Anežka Danielová, Katka Studená, Domča Novotná, Anička Divoška Chrastilová a Kadlík Silák Sedmík

Dnes udělujeme zvláštní ocenění sluníčku, které nezradilo a po celý den nás provázelo svými hřejivými paprsky a my se tak bez obav mohli pustit do vodních hrátek. Ráno jsme zahájili hrníčkovou rozcvičkou, poděkovali Slunci, že při nás stojí a vrhli se na našeho věčně spícího instruktora Martina, kterého jsme „nenásilně“ hromadně probudili. (děsná bžunda J ) Pak jsme vyrazili do lesa trochu si pohrát s přírodními živly. Po takových hrátkách samozřejmě člověku vyhládne a tak jsme se přemístili na sváču, ale ani tu jsme nedostali zadarmo, každý si svůj příděl musel ulovit. (těšte se na povedené fotografie každého dítka J ). Poté byl přesun k rybníku již nezbytný, myslím, že kdybychom tento návrh od dětí zamítli tak by brzy převzali veškerou vládu nad táborem. J

Přehouplo se přes poledne a po famózním obědě nás čekaly přechody po lanech přes rybník.Úkol však stíěžovaly předměty, které jsme přenášeli sebou. Ano, odvaha byla nutná, avšak nám nechyběla, a tak všechny týmy překonaly rybník suchou nohou. Neměla bych zapomenout na zábavné hry s balonky naplněnými vodou, které se místy zvrhali v řádné vodní boje. J Po náročném dni přišla sladká odměna v podobě promítání fotografií z předchozích dní. To byla opravdu třešínka! Děti doslova skandovaly poté, co se našly, řekněme si na rovinu, na opravdu vtipných fotografiích. J Pak už jsme jen další stvořitelský den zhodnotili jako úspěšný, popřáli si sladké sny a odporoučeli se do hajan.

Musíme ještě podotknout, že táborníci jsou šikovní, mnohé plakalky již nepláčou i jistí zlobilové se pro dnešek záhadně polepšili. Také je tu jedna zpráva z druhé ruky, že nám tady začínají rozkvétat první lásky. Toť o dnešním vodním dni vše a o zítřejším mohu prozradit, že se vypravíme na celodenní výlet.

Z táborového zpravodajství zdraví ŽvejKačka a Momík J

5 komentářů:

  1. Ahoj,
    zdravím družstvo Jahamakdak ToKa, především borce z Černuce - jmenovitě Hynka Tříšku a Adama Stehlíka a těším se na další zprávy a fotografie z tábora. Snad vám aspoň pár dní bude svítit sluníčko!
    Renata Stehlíková

    OdpovědětVymazat
  2. Zdravíme všechny,
    jak jsme právě zjistili, náš Martin řečený "Svatý" patří k oddílu Jahamakdak ToKa.Doufáme, že vedoucí těchto "silných" jedinců ŽvejKačka a Momík mají také "silné" nervy. Počasí vám snad bude ještě nějaký ten den přát a dočkáte se sluníčka. Tady u nás zrovna prší.
    Jinak vám všem děkujeme za každodenní zprávičky, které si čteme u kávičky. Těšíme se zase na zítra, co nového se dočteme.
    Pozdravujte od nád Marina "Svatého".
    Přejeme vám všem všechno OK!
    ČERNOMOSŤÁCI

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj,

    zdravíme všechny děti a ostatní obyvatele tábora. Zvlášť Verunku Furmanovou. Doufáme, že se máte dobře a užíváte si všechny radovánky, které tábor provází. Mamka, taťka, bráchové a teta Alena s Alenkou a Terezkou.

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj táborníci,
    také zdravíme družstvo Jahamakdak Toka, ve kterém jsme již konečně našli své dítko. Počasí na výlet Vám přálo a doufáme, že ještě další dny přát bude, i když předpověď značí něco jiného. Těšíme se na další zprávičky z tábora a děkujeme za ně....!!!

    PS: Prosím vyřiďte Dolle(Domči), že jí přejeme vše nejlepší k svátku....!!!! Všichni posílají véééélikou pusu!!! Taťka, mamka, Maty, babičky a děda a také psalala přáníčko teta Mirka, strejda Fido s Kačkou a Míšou a všicí z Oudoleně!!! Děkuji za vyřízení!!!

    OdpovědětVymazat
  5. Ještě Vám musím napsat, že fotky jsou nádherný a je z nich vidět, že opravdu zažíváte spousty legrandy.....!!!

    OdpovědětVymazat