úterý 2. srpna 2011

Den 3

Drazí rodičové,

posíláme plačtivý pozdrav z našeho jinak veselého tábora.

Druhým dnem Vás provede Danča a Martin, vedoucí oddílu „10 Zrozených“. Do našeho oddílu patří Týna Obrdlíková, Míša Ryšavá, Míra Čejka, Monča Růžičková, Lucka Zitová, Adélka Tříšková, Dorča Zemanová, Adélka Hinková a Vilík Strejc .

Vládu nad dnešním dnem jsme převzali již ráno při ponožkové rozcvičce.

Po báječné makové snídani, jsme vyrazili s dětmi hledat svá místečka. Jelikož dnes člověk stvořil zemi měla místečka splňovat mnoho životně důležitých kritérií a tak nic nebylo jen tak. J Dalším úkolem bylo najít a zaměřit nejvyšší bod v okolí tábora a tak jsme se s mapou a se sváčou vydali zdolávat vysoké kopce v okolí. Nebylo to snadné, ale naše odhodlání nás dovedlo ke zdárnému cíli. Ve zbytku dne jsme se pustili do batikování táborových triček, ale naše unavenost z předchozích aktivit byla zpozorována naší milovanou hl. vedoucí Dájou a ta víceméně, teda spíš více, odvedla práci za nás. (Dájo děkujem).

Dnes nastal třetí den našeho pobytu a také den kritický, kdy došlo i na slzičky a tak naše obětavé vedoucí měli stale mokrá ramena od toho, jak objímali smutňouchy a zaháněli jejich chmury. Pokud se Vám stýská, nebojte nám taky. Ale ramena už máme suchá a slzy jsou zažehnány (aspoň pro dnešek J ).

Tak tedy hrrrrrr na další den a další přetěžký úkol - vytváření vody.

Zdraví Danča a Martin a také Kakačka, bez které by článek asi nevznikl. J

Žádné komentáře:

Okomentovat