pondělí 1. srpna 2011

Komentáře

Ahoj rodičovstvo, každé ráno netrpělivě očekáváme Vaše reakce a komentáře a pořád nic :( Budeme rádi, když se nám ozvete a my budeme mít trochu zpětnou vazbu. Pozdravy rádi vyřídíme. Také se snad dnes večer pokusíme přidat nějaké fotografie. Zdravíme. Vaši táborníci Darina a kol.

5 komentářů:

  1. Zdravíme všechny táborníky,
    děkujeme za první vyčerpávající zprávy. První úkol: "BUDIŠ SVĚTLO!" jste zvládli všichni výborně. Proto vám přejeme hodně zdaru při plnění dalších úkolů. Jak jsem předpokládala, své dítko jsem v oddílu BOHOVÉ nenašla. Tušíme, že by se mohl pohybovat v oddíle SATANŮ.
    Přejeme vám hezké počasí, hodně zábavy a vedoucím pevné nervy i do dalších dnů.
    P.S. Pozdravujte Martina
    Hezký den přejí PRAŽÁCI-ČERNOMOSŤÁCI

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj táborníci,
    moc děkujeme za vyčerpávajíci popis dne, na který každý den(..netrpělivě..)čekáme 8-)!!! Jak je vidět, vedoucí či instruktoři nejsou žádná béčka a zabavení našich dětí je opravdu originální! Jste šikulky a přejeme jen pevné nervy s těmi našemi čertovskými andílky. Každopádně pravdou je, že první táborové odloučení, bylo krušné, ale věřím, že je o dítka opravdu dobře postaráno. Ještě počasí, ale to by pro Vás jako stvořitele neměl být problém 8-), tak prosím objednejte sluníčko a bude to úplně super!!!
    PS: Pozdravujeme Dollu (Domču)
    Krásný večer Olla, Luba a Maty

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Táborníci.
    Děkujeme za super fotečky a tešíme se na další.
    Konečně se nám vrátilo léto tak doufejme že nam počasí vydrži.
    Pozdravujeme Kari a Lucku.
    Bateláci

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj táborníci,
    zdravím taky vedoucí a posilám velikou pochvalu za vedení blogu (každý den netrpělivě spěchám z práce, abych se dozvěděl, co je na táboře nového... :))
    Zároven si myslím, že určitě nejsem jediný, kdo se moc těší na neděli;)
    Speciálně pozdravuju Ríšu a přeju i nadále krásný počasí.
    Mějte se moc hezky, dík za super fotky ;)

    OdpovědětVymazat
  5. ....zdraví vás -babi7-a přeje vám aspoň trošku lepší počasíčko.....bože bože a všichni andílci-už jste měli den stvoření sluníčka?tedy aspoň natruc deštovýmu?....a budou rovnou vánoce???pa pa pa....navíc líbám a mazlím Kadlíka a Barušku

    OdpovědětVymazat